Generelt om festfyrværkeri

Afholder du et arrangement? Så vil et festfyrværkeri være noget for dig.

Hvorfor købe et professionelt festfyrværkeri?

Privat afskydning sammenlignet med professionel afskydning:

Nytårsfyrværkeri

  • Tillades kun omkring nytår
  • Effekter på højst 30 mm i batterier
  • Krudtladning på højst 75 g i raketter og 20 g pr. skud i batterier og bomberør
  • Du bruger tid på opsætning og oprydning

Festfyrværkeri

  • Tillades hele året
  • Effekter på op til 200 mm
  • Krudtladning på op til 3000 g pr. skud
  • Vi sørger for opsætning og oprydning
  • Vi bruger vores erfaring til at sammensætte et sublimt show

Traditionelt festfyrværkeri

Priser fra 7.499,- inkl. moms

Det traditionelle festfyrværkeri er, hvad det hedder. Det er fyrværkeri, som du kender det bedst. Fuld knald for skillingen er, hvad du får, og du vil bestemt ikke blive skuffet. Hvad end det er til din forældres runde fødselsdag, vennens bryllup eller barnets konfirmation, er fyrværkeri et hit! Det sætter punktummet, som aldrig glemmes, efter en betydningsfuld og veloverstået dag.

Musikfyrværkeri

Priser fra 25.000 inkl. moms + eventuelle udgifter til leje af højtalere og andet afspilningsudstyr.

Med et musikfyrværkeri vælger I helt selv hvilke musikstykker, fyrværkeriet skal designes til. Fortæl os blot om jeres ønsker, så klipper vi musikken sammen og planlægger showet for jer.

Vi sørger for at medbringe al nødvendigt udstyr. Der påregnes udgifter til leje af højtalere og andet afspilningsudstyr. Det er også muligt, såfremt I har et udendørs afspilningsanlæg, at få tilkoblet vores afspiller, så musikken kommer ud af jeres egne højtalere. Dette er uden ekstra omkostninger.

Hos Nian Fireworks har vi som de første i Danmark det nyeste hit indenfor software til programmering af musikstyrede festfyrværkerier. Softwaren lader os lægge afskydningspositioner ud i en 3D-verden, så vi kan planlægge og se hele showet hjemme på kontoret. På den måde sikrer vi os, at vi kan levere det bedst mulige resultat tilpasset netop jeres ønsker og jeres musik.

Fyrværkeri i dagslys

Priser fra 12.990,- inkl. moms

Som de første i Danmark tilbyder Nian Fireworks fyrværkerier i dagslys! Ja, du hørte rigtigt – fyrværkeri om dagen. Fyrværkeri i dagslys er en helt unik oplevelse med knald på farver og brag. Vi har et stort udvalg af specialfyrværkeri, hvor de brændende stjerner er byttet ud med røgstjerner, som danner flotte palmer på himlen. Disse komplimenteres af crackling effekter og salutter (kanonslag i luften). Det er fyrværkeri, som du kender det, i skarpe neonfarver og med høje brag, bare om dagen.

At afskyde fyrværkeri om dagen åbner op for en helt ny verden af muligheder for dig som kunde. Har du et arrangement, som fortjener et brag af en afslutning, men slutter før mørkets frembrud, og vil du gerne skille dig ud fra mængden? Så er fyrværkeri i dagslys noget for dig.

+45 78 70 70 87

Bomosevej 19
2970 Hørsholm

Scroll to Top
Call Now Button